Pockee: Ανανεώνεται η ελληνική εφαρμογή για κουπόνια σούπερ μάρκετ

Pockee: Ανανεώνεται η ελληνική εφαρμογή για κουπόνια σούπερ μάρκετ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο σημαντικά νέα ανακοινώνει το Pockee, η ελληνική εφαρμογή για κουπόνια σούπερ μάρκετ. Το πρώτο αφορά στην νέα επένδυση 400.000€ από το Jeremie Openfund II, ενώ το δεύτερο στην ανανέωση τόσο του περιεχομένου, των λειτουργιών, αλλά και ολόκληρης της εικόνας του Pockee.

Επειτά από 7 μήνες ζωής, το Pockee, η εφαρμογή που ανέπτυξε μια 100% Ελληνική start up, ανανεώνεται και βάζει πλώρη για νέους προορισμούς. Έχοντας περισσότερους από 30.000 χρήστες από τους πρώτους κιόλας μήνες, η εφαρμογή που φιλοδοξεί να είναι η «έξυπνη τσέπη» του Έλληνα καταναλωτή ανανεώνεται ριζικά, αξιοποιώντας την εμπερία των τελευταίων 7 μηνών, αλλά και την πολύτιμη γνώμη των ανθρώπων που την εμπιστεύτηκαν. Μέχρι σήμερα το Pockee έχει εντάξει στο δίκτυο του 14 αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με περισσότερα από 1.200 καταστήματα, και περισσότερα από 30 brands, προσφέροντας περισσότερα από 170 κουπόνια για είδη καθημερινής χρήσης, ανά πάσα στιγμή.

Με νέα εταιρική εικόνα αλλά και πολύ πιο φιλικά προς το χρήστη γραφικά, το Pockee υπόσχεται να κάνει την χρήση κουπονιών σούπερ μάρκετ μια διασκεδαστική αλλά και επικερδή εμπειρία.

Με τη νέα εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κουπόνια σούπερ μάρκετ είτε από το σπίτι του είτε στο κατάστημα, και να κερδίσει την αξία των κουπονιών του σε μετρητά. Επίσης, ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστή την εφαρμογή είναι ότι μπορεί να χρησιμποιηθεί στα καταστήματα ακόμη και χωρίς σήμα κινητού (είτε λόγω μειωμένης κάλυψης είτε λόγω έλλειψης πακέτου δεδομένων), ενώ ο καταναλωτής μπορεί να προετοιμάσει τα ψώνια του κάνοντας την αντίστοιχη λίστα κουπονιών, να προσθέτει αγαπημένα καταστήματα και κουπόνια μειώνοντας δραστικά τον χρόνο αναζήτησης.

Λαμβάνοντας την νέα επένδυση 400.000€ από το Jeremie Openfund II, η ομάδα του Pockee φιλοδοξεί να εδραιώσει την παρουσία της στην Ελλάδα, καθώς και να κάνει το πρώτο βήμα προς μια μεγάλη αγορά του εξωτερικού.

Ο ιδρυτής του Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η προσπάθεια των τελευταίων 7 μηνών αποτυπώνεται σε μια εξαιρετικά πιο εύχρηστη για τον καταναλωτή εφαρμογή, αλλά και δικαιώνεται από την ανανέωση της εμπιστοσύνης των επενδυτών μας. Με τα παραπάνω εφόδια κοιτάμε το 2015 με μεγάλη αισιοδοξία, εντός και εκτός  συνόρων».

Σημειώνεται ότι το Jeremie Openfund II έχει ήδη επενδύσει 100.000€ τον Απρίλιο του 2014, οπότε πλεόν η συνολική συμμετοχή του στο Pockee ανέρχεται στα 500.000€. Ο Γιώργος Τζιραλής, Εταίρος στο Openfund, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό μια Ελληνική επιχείρηση να δημιουργεί λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή