Λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα σε 6 βήματα

Λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα σε 6 βήματα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιποιείστε καθημερινά την επιδερμίδα σας, αλλά συχνά αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής, κοκκινίλες, μαύρους κύκλους και πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Τι μπορεί να φταίει; Το Α και το Ω στη beauty routine σας είναι ο καθαρισμός και είναι καλό να ακολουθείτε τα σωστά βήματα που θα εξαφανίσουν όλα τα παραπάνω και θα σας χαρίσουν λαμπερή και πεντακάθαρη επιδερμίδα.

Φυσικά, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τον τύπο δέρματός σας, είναι ένα θέμα που δεν χωράει συζήτηση μιας και μόνο αυτά έχουν κάνει ήδη τη μισή δουλειά.

1. Φροντίστε πάντα να ξεβάφεστε.

Το βήμα που πρέπει να ακολουθείτε πάντα. Ακόμη και τις φορές που νυστάζετε πολύ και δεν βλέπετε την ώρα να πέσετε στο κρεβάτι. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη lotion ή μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

2. Για τα σημάδια ακμής.

Ένα χημικό peeling θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τις κοκκινίλες και να επαναφέρετε στα σωστά του επίπεδα το χρώμα της επιδερμίδας σας.

3. Μήπως πρέπει να αρχίσετε να γυμνάζεστε;

Η καθαρή επιδερμίδα μιλάμε έχει άμεση σχέση με την καθημερινή γυμναστική σας. Δεκαπέντε με είκοσι λεπτά γυμναστικής μέσα στη μέρα, σας βοηθούν να αποβάλλετε τοξίνες και έτσι να κρατήσετε πολύ πιο καθαρό το πρόσωπο και το σώμα μας.

4. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό.

Κρατήστε την επιδερμίδα σας καθαρή και αψεγάδιαστη με ένα αντηλιακό που θα φοράτε καθημερινά. Εμποδίζει την εμφάνιση των ρυτίδων, των σημαδιών και διατηρεί λαμπερό και φρέσκο το δέρμα σας.

5. Πλύνετε το πρόσωπό σας σωστά.

Ειδικά, τις μέρες που γυμνάζεστε,  καλό είναι να πλένετε το πρόσωπο σας πριν και μετά την άσκησή σας. Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας πριν αρχίσετε να γυμνάζεστε, γιατί διαφορετικά θα αναμειχθεί με ιδρώτα και θα εγκλωβίσει τους πόρους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή