Σύντομα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ:  Στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα, στο ΟΑΚΑ (17.00), η ΑΕΚ θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 10 προς τιμήν του Γιώργου Αμερικάνου. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής: 17.00: Πανελευσινιακός – Κόροιβος, Νέα Κηφισιά – ΠΑΟΚ, Απόλλων Π. – ΚΑΟΔ, Κολοσσός – Ρέθυμνο.

ΒΟΛΕΪ: Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί σήμερα (18.00) την Κηφισιά στον πρώτο αγώνα διεκδίκησης της πέμπτης θέσης στην Α1 ανδρών. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

ΠΟΛΟ: Μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης έχει ο Ολυμπιακός, που αγωνίζεται σήμερα (19.00) στη Σερβία κόντρα στη Ραντνίσκι για την 9η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκριση στο φάιναλ 6 της Βαρκελώνης είναι σχεδόν αδύνατη για τους «ερυθρολεύκους», που βρίσκονται στην πέμπτη θέση με επτά βαθμούς.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Το πρώτο σκέλος των τελικών των οργάνων διεξάγεται σήμερα (15.30 – 18.00) στο Μονπελιέ της Γαλλίας, όπου πραγματοποιείται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών – γυναικών. Στους άνδρες: Εδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι. Στις γυναίκες: Αλμα, ασύμμετροι ζυγοί.

ΣΤΙΒΟΣ: Με έξι αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος σήμερα η εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, που διεξάγεται στο Αϊβαλί της Τουρκίας. Οι συμμετοχές: 20 χλμ. βάδην γυναικών: Κατερίνα Θεοδωροπούλου (Φωκιανός Καρδίτσας), 10 χλμ. βάδην εφήβων: Σάββας Κραβαριώτης (Ολυμπίας Πατρών), Ευστράτιος-Γιώργος Κελεπούρης (Φίλιππος Βεροίας), 10 χλμ. βάδην παίδων: Ελντον Πιστόλια (ΑΕ Εσπερος 2004), 5 χλμ. βάδην κορασίδων: Αναστασία Μήτσου (ΓΕ Αγρινίου), Αθανασία Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισός).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή