Jackets: 15 προτάσεις για άψογες εμφανίσεις

Jackets: 15 προτάσεις για άψογες εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε όλο τον χρόνο και ετοιμάζεστε να απολαύσετε τις πιο ηλιόλουστες μέρες χωρίς τα μακριά παλτό σας και τις χοντρές ζακέτες σας. Ο καιρός επιτρέπει τα πιο ελαφριά jackets που ολοκληρώνουν τα πιο μοντέρνα layered σύνολά σας και γίνονται το statement κομμάτι στις εμφανίσεις σας.

Φυσικά, οι δικές μας προτάσεις περιλαμβάνουν χρώματα, πρωτότυπα σχέδια, έντονα prints και στιλάτα πανωφόρια για κάθε ώρα της μέρας. Διαλέξτε ένα μεσάτο jacket με φερμουάρ και συνδυάστε το με την αγαπημένη σας skater φούστα ή το φαρδύ τζιν σας, ενώ για το βράδυ προτιμήστε ένα ασπρόμαυρο μπουφάν με κουμπιά που μπορεί να φορεθεί με midi κλος φούστα ή δερμάτινο παντελόνι.

Τολμήστε με έντονα floral μοτίβα ή λαχούρια που παραπέμπουν στην top ανοιξιάτικη τάση των 70’s ή διάλεξε denim jackets με πιο μοντέρνο design που συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Δείτε εδώ 15 μοντέρνα jackets για κάθε στιλ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή