Spa στο σπίτι: 5 τρόποι για να διώξετε την κούραση

Spa στο σπίτι: 5 τρόποι για να διώξετε την κούραση

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να περάσει μία ελεύθερη μέρα της σε ένα spa; Να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να απολαύσει ένα μασάζ, μια περιποίηση προσώπου ή σώματος; Κακά τα ψέματα, μετά από μία κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, το έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Ώρα, λοιπόν, να μεταφέρετε το spa στο σπίτι σας και να απολαύσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης.

1. Ο ευκάλυπτος κάνει θαύματα.

Κρεμάστε ένα ματσάκι με ευκάλυπτο σε κάποιο σημείο του μπάνιου, γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και με τους υδρατμούς θα δημιουργηθεί ένα φυσικό αρωματικό που θα σας χαλαρώσει.

2. Προσθέστε στο νερό σας φρούτα και λαχανικά.

Μπορεί τις μέρες που τρέχετε και δεν προλαβαίνετε να μην ενυδατώνεστε σωστά, αλλά τώρα έχετε όλο τον χρόνο δικό σας και θα το κάνετε όπως πρέπει: Γεμίστε μια κανάτα με νερό, προσθέστε φέτες αγγουριού και κομμένες φράουλες και στη συνέχεια τοποθετήστε τη στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Το νερό με γεύσεις πίνεται πιο εύκολα και θα σας ενυδατώσει όπως πρέπει.

3. Ζεστάνετε για λίγα λεπτά την ενυδατική σας.

Τοποθετήστε μικρή ποσότητα σε ένα γυάλινο βαζάκι και ζεστάνετε το για λίγα λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις εφαρμόσετε την κρέμα σας θα δείτε μεγάλη διαφορά στην απορρόφησή της από την επιδερμίδα σας.

4. Ώρα για απολέπιση.

Φτιάξτε μόνη σας ένα απλό μείγμα για απολέπιση και εφαρμόστε το σε στεγνό δέρμα την ώρα που θα είστε στο ντους. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά την επιδερμίδα σας και χρησιμοποιήστε το αφρόλουτρό σας. Για το μείγμα θα χρειαστείτε: 1 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 κούπα βρώμη και ελαιόλαδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή