Λαγκάρντ: Επιτάχυνση ενεργειών, εμβάθυνση στις λεπτομέρειες

Λαγκάρντ: Επιτάχυνση ενεργειών, εμβάθυνση στις λεπτομέρειες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτάχυνση ενεργειών και εμβάθυνση στις λεπτομέρειες των προτάσεών της ζητά από την Ελλάδα η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λάγκάρντ, όπως τόνισε σε δηλώσεις της το βράδυ του Σαββάτου από την Ουάσιγκτον.

Η κ. Λαγκάρντ γνωστοποίησε ότι εκτός από την ίδια, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε συνάντηση και με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του Ταμείου, Ντέιβιντ Λίπτον. Όπως επισήμανε, ελπίδα και των δύο είναι όχι μόνο η επιτάχυνση των ενεργειών της Αθήνας, αλλά και έργο σε βάθος. «Το θέμα είναι να γίνει όλη η δουλειά που πρέπει και όχι μόνο να φτάσουμε γρήγορα στο τέλος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν τις τελευταίες ημέρες συζητήθηκε το θέμα της Ελλάδας, και αν προέκυψε κάτι καινούργιο ή αναπάντεχο για την χώρα μας, η επικεφαλής του ΔΝΤ απάντησε ότι «δεν μάθαμε τίποτα το οποίο δεν ξέραμε ήδη», επαναλαμβάνοντας ότι ελπίζει να υπάρξει πρόοδος στις εργασίες με την ελληνικές αρχές.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Ταμείου, Αγκουστίν Κάρστενς, υπογράμμισε ότι απλά υπήρξε μια έγκριση των ενεργειών του ΔΝΤ και των άλλων θεσμών στο θέμα της Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή