Επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη Δευτέρα

Επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη Δευτέρα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, θα επισκεφθεί αύριο, στις 10:30 στο υπουργείο του, o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγα 24ωρα μετά την εκκένωση του ΕΚΠΑ από την αστυνομία.

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι η επέμβαση στην Πρυτανεία αποφασίστηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Θέση υπέρ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας Γιάννη Πανούση για την επέμβαση των ΜΑΤ στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ πήρε πάντως την Κυριακή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, κάνοντας λόγο για «απολύτως προφανή παραβίαση του ασύλου από τους αντιεξουσιαστές». Με αφορμή και τις ποικίλες απόψεις στελεχών του κόμματός του στο θέμα αυτό, έκανε μάλιστα λόγο για «υγιή πλουραλισμό απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι στα όρια του παράλογου οι καταλήψεις, υπάρχει μια ομάδα επειδή υπάρχουν τα ΜΑΤ θέλουν να αποδείξουν ότι υπάρχουν άμα τους κυνηγούν τα ΜΑΤ… Η παραβίαση του ασύλου είναι απολύτως προφανής καμία σχέση δεν είχαν με το χώρο» δήλωσε στο Mega. Πρόσθεσε ακόμη ότι αντίθετα με ό,τι συνέβαινε επί ΝΔ τα ματ δέχθηκαν επίθεση και έμειναν ψύχραιμα αυτό είναι μια νέα εικόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή