Τυπική επικύρωση ενός ακόμη «ερυθρόλευκου» πρωταθλήματος

Τυπική επικύρωση ενός ακόμη «ερυθρόλευκου» πρωταθλήματος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε το 42ο πρωτάθλημα στη συλλογή του. Το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την υπεράσπιση των κεκτημένων. Παρεμπιπτόντως, για μία ενδεκάδα παικτών του -Κασάμι, Χάρα, Μπενίτες, Μασουακού, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Διαμαντάκος- αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας τους.

Ο πρωτάρης στους τίτλους, Κώστας Φορτούνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να έχω ανάλογη συνέχεια και πιστεύω πως θα την έχουμε. Αφιερώνουμε αυτό το πρωτάθλημα στον κόσμο που μας στήριζε όλη τη χρονιά και κυρίως στον πρόεδρο».

Τα περισσότερα πρωταθλήματα από τους παίκτες που βρίσκονται στο δυναμικό των «Πειραιωτών», τα έχουν ο πολυτιμότερος παίκτης τους στην τρέχουσα περίοδο, Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο Ιμπραΐμ Αφελάι και ο Κώστας Μήτρογλου. Και οι τρεις έφθασαν τα έξι, αλλά μόνο ο Μήτρογλου τα έχει κατακτήσει όλα με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός τα πανηγύρισε με τις Ρίβερ Πλέιτ, Ζενίτ, Ρουμπίν και Ολυμπιακό, ενώ ο Ολλανδός με τις Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα και την ομάδα του Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή