Με εντατικούς ρυθμούς η συνεδρίαση του Brussels Group

Με εντατικούς ρυθμούς η συνεδρίαση του Brussels Group

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε για την Δευτέρα και θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη η συνεδρίαση του Brussels Group στο Παρίσι, ενώ συνεδρίαζε και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο Μ. Σχοινάς ανέφερε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται τόσο σε πολιτικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο, επισημαίνοντας πως τις τελευταίες ημέρες οι ρυθμοί έχουν ενταθεί. Όπως είπε ο Μ. Σχοινάς οι συζητήσεις προχωρούν ενόψει του άτυπου Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί στη Ρίγα της Λετονίας στις 24 Απριλίου, όπου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα έχουν την ευκαιρία να αποτιμήσουν την κατάσταση.

Καταλήγοντας, ο Μ. Σχοινάς τόνισε ότι από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται εντατικά σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας.

Τέλος, σε ερώτηση γιατί το Brussels Group συνεδριάζει στο Παρίσι, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής απάντησε ότι οφείλεται καθαρά σε πρακτικούς λόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή