Προσκλήσεις για εργαστήρια

Προσκλήσεις για εργαστήρια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Planet Physics μαθαίνεις παίζοντας

Προσκλήσεις για εργαστήρια-1

Στον πολυχώρο Planet Physics, στον νέο επιστημονικό και ψυχαγωγικό πολυχώρο Φυσικής, καθετί σε παροτρύνει να το αγγίξεις, να βιώσεις αυτό που βλέπεις, να νιώσεις το θαυμαστό, να καταλάβεις την αιτία και τη λειτουργία του. Τα 30 διαδραστικά εκθέματα που φιλοξενεί κάνουν τη Φυσική… παιχνίδι!

Είναι τόσο πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις, να ανακαλύψεις, στις άνετες και φωτεινές αίθουσές του, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα και παρου-σιάζονται πειραματικές επιδείξεις με τρόπο κατανοητό και ελκυστικό. Και όχι μόνο τα παιδιά… Αλήθεια, πόσοι από τους μεγάλους μπορούν να εξηγήσουν εύκολα και άμεσα γνωστά φυσικά φαινόμενα; Μήπως είναι πολύ διασκεδαστικό και γι’ αυτούς να ανακαλύψουν με τρόπο… διασκεδαστικό τα μυστικά της επιστήμης;

• Ώρες λειτουργίας: Τρ.-Πέμ. 9 π.μ.-2 μ.μ. (για σχολεία) και 5-9 μ.μ., Παρ. 9 π.μ.-2 μ.μ. (για σχολεία) και 5-11 μ.μ., Σάβ. και αργίες 10 π.μ.-11 μ.μ., Κυρ. 10 π.μ.-10 μ.μ., Δευτ. κλειστά • Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια, τηλ. 210-8033984, www.planetphysics.gr  

Δείτε πώς θα κερδίσετε τις προσκλήσεις στο φύλλο των «Ερευνητών» που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 25 Απριλίου με την «Καθημερινή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή