Η τσάντα-πουγκί είναι η νέα εμμονή της άνοιξης!

Η τσάντα-πουγκί είναι η νέα εμμονή της άνοιξης!

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία αδυναμία στις τσάντες την έχουμε και ψέματα δεν μπορούμε να πούμε. Τσάντες μικρές, μεγάλες, τσαντάκια με φερμουάρ, με τρουκς, μονόχρωμες, με prints, όλες έχουν μια θέση στην καρδιά μας και στη ντουλάπα μας.

Επιπλέον, κάποιες φορές είναι πιο “σοφό” να αγοράζεις μία τσάντα από οτιδήποτε άλλο, γιατί σίγουρα μπορείς να την κρατάς καθημερινά στις εμφανίσεις σου και συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Αυτή την άνοιξη ανακαλύψαμε τις πιο cute, μοντέρνες τσάντες που μοιάζουν με πουγκιά και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε από όσες κυκλοφορούν στα μαγαζιά. Θα τις βρεις σε φωτεινά, χαρούμενα χρώματα και μπορείς να τις κρατήσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ στις βόλτες σου. Κράτησέ τη στον ώμο ή φόρεσέ τη χιαστί και συνδύασέ τη με girly φορέματα, cropped υφασμάτινα παντελόνια, αλλά και τζιν σαλοπέτες.

Εμείς βάλαμε στη shopping list μας 15 τσάντες-πουγκιά που θα σου δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τα καθημερινά looks σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή