Προτάσεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Φαντασμαγορική «Σταχτοπούτα»

Πρεμιέρα σήμερα έχει η Λυρική Σκηνή στο Μέγαρο Μουσικής (Αλ. Τριάντη), με το φαντασμαγορικό μπαλέτο «Η Σταχτοπούτα» του Γιόχαν Στράους του νεότερου, σε μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη και χορογραφία Ρενάτο Τζανέλλα (που εισήγαγε τον χαρακτήρα του Γιόχαν Στράους του νεότερου). Τα τόσο ιδιαίτερα σκηνικά και κοστούμια είναι του Κριστιάν Λακρουά. Πλημμυρισμένη βαλς (όπως ο «Γαλάζιος Δούναβης»), η «Σταχτοπούτα» υποστηρίζεται από τους καλύτερους χορευτές της ΕΛΣ. Ν. Β.

ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

Εικόνες και μουσική με θέα το εργοτάξιο

«Tι εικόνες ακούμε όταν βλέπουμε τη μουσική;» Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, μαζί με τους mr. Girl και τον Γεράσιμο Κατσίρη δίνουν μια πρωτότυπη διάλεξη στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Καλλιθέα), χρησιμοποιώντας αποσπάσματα διάσημων ταινιών, μουσικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς, πίνακες και φωτογραφίες. Αύριο, στις 7 μ.μ. Κρατήσεις: 210-87.78.396/8 και στο [email protected]. Μ.Κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή