Xρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το Τudor Hall

Xρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το Τudor Hall

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εστιατόριο Tudor Hall, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του Ξενοδοχείου King George κέρδισε δύο πολύ σημαντικές πανελλαδικές διακρίσεις γαστρονομίας λαμβάνοντας Χρυσό Σκούφο και βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Το Tudor Hall με βαθμό 15.5/20 βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια με Χρυσό Σκούφο. Σύμφωνα με το περιοδικό ‘Αθηνόραμα’ που είναι και ο διοργανωτής του συγκεκριμένου θεσμού, τα πιάτα που επιμελούνται ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία & King George Σωτήρης Ευαγγέλου και ο Chef de cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρος Κοσκινάς, προσδίδουν αρμονία στη γεύση, συμμετρία στην εμφάνιση και συναισθηματική φόρτιση μιας ελληνικότητας διακριτής και εκφραστικής. Πρόκειται για ένα σημείο αναφοράς της σύγχρονης δημιουργική κουζίνα.

Βασική φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να προσφέρει αυθεντικά ελληνικά εποχιακά πιάτα με μια μοντέρνα νότα, ενώ βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι η χρήση φρέσκων εποχιακών λαχανικών και πρώτων υλών. Δέσμευσή του είναι η άριστη φιλοξενία και η εξυπηρέτηση των πελατών του, χαρίζοντας τους ξεχωριστές αυθεντικές εμπειρίες. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση όλης αυτής της προσπάθειας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή