Champions League: Ημιτελικά με μνήμες από το παρελθόν!

Champions League: Ημιτελικά με μνήμες από το παρελθόν!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League που θα «παλέψουν» για τα δύο εισιτήρια που θα τους χαρίσουν μια θέση στον τελικό της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Την ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω για τα ημιτελικά του 2013 θα έχει η Μπαρτσελόνα αφού η κληρωτίδα της UEFA την έθεσε αντιμέτωπη με την Μπάγερν Μονάχου.

Πριν από δύο χρόνια η γερμανική ομάδα είχε «σκορπίσει» τους καταλανούς στα διπλά παιχνίδια, κερδίζοντάς την με 4-0 στο Μόναχο και 0-3 στη Βαρκελώνη, κατακτώντας τελικά και το τρόπαιο στον τελικό, απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους, με την «μεγάλη κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου να ανυπομονεί για τα παιχνίδια αυτά, καθώς οι οιωνοί είναι μαζί της.

Και αυτό γιατί την τελευταία φορά που η Γιούβε εμφανίστηκε σε ημιτελικούς της διοργάνωσης ήταν το 2003, όταν είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας, όμως στον τελικό «έπεσε» πάνω στην Μίλαν η οποία είχε κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις  5-6 και 12-13 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή