«Βροχή» τα στοιχήματα για την βασιλική γέννα

«Βροχή» τα στοιχήματα για την βασιλική γέννα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Αραγε θα γεννηθεί η πριγκίπισσα Αλίκη ή ο πρίγκιπας Ιάκωβος; Οι εθισμένοι στα στοιχήματα κάτοικοι της Γηραιάς Αλβιώνος δεν έχασαν την ευκαιρία να ποντάρουν στο όνομα, το φύλο, το βάρος και στην ακριβή ημερομηνία γέννησης του δεύτερου παιδιού των δουκών του Κέμπριτζ, πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον.

Καθώς η ημέρα που θα αντικρίσει τον κόσμο το νέο βασιλικό βρέφος πλησιάζει, τα γραφεία στοιχημάτων ανακοίνωσαν ότι έχουν δεχθεί στοιχήματα για οποιονδήποτε παράγοντα έχει να κάνει με τη βασιλική γέννα.

Το γραφείο στοιχημάτων Ουίλιαμ Χιλ ανακοίνωσε ότι οι περισσότεροι πελάτες του ποντάρουν ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, ενώ δύο τουλάχιστον στοιχημάτισαν από 500 στερλίνες ότι το νεογέννητο θα βαφτιστεί Αλίκη.

Οι πιθανότητες είναι 6/4 ότι θα λάβει το όνομα Αλίκη, 11/2 για τα ονόματα Σάρλοτ και Ελίζαμπεθ, ενώ το Νταϊάνα συγκεντρώνει μόλις 16/2. Αν είναι αγόρι, το πιθανότερο, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι να πάρει το όνομα Ιάκωβος, ενώ άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι τα ονόματα Αρθούρος και Αλέξανδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή