Σύντομα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Apple

49 δολ. κοστίζει η φθηνότερη εκδοχή του «έξυπνου» ρολογιού της Apple, ενώ η ακριβότερη μπορεί να φθάσει έως και τα 17.000 δολάρια. Η τιμή αυτή αφορά ελάχιστα μοντέλα της εταιρείας σε χρυσό. Η Apple ενημέρωσε τους πιστούς καταναλωτές της ότι το νέο προϊόν της, το πρώτο μέσα στην τελευταία πενταετία, δεν διατίθεται στα καταστήματά της και τους παρότρυνε να αρχίσουν να το παραγγέλνουν ηλεκτρονικά.

Comcast

45 δισ. δολάρια θα αποτιμάτο η συγχώνευση των δύο κολοσσών της τεχνολογίας και των ΜΜΕ, Comcast και Time Warner Cable, η οποία δεν ευοδώθηκε. Αμφότεροι οι όμιλοι ανέφεραν ότι παραιτούνται των σχεδίων τους, αφότου οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ αποφάνθηκαν ότι η συμμαχία τους θα παρείχε αθέμιτο πλεονέκτημα στην Comcast, ειδικά στην αγορά ιντερνετικών υπηρεσιών.

Gazprom

200 δισ. δολάρια είναι ο στόχος που θέτει η Αργεντινή για επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα της, σύμφωνα με την κρατική πετρελαϊκή YPF. Για τον σκοπό αυτό υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τη ρωσική Gazprom, ενώ η επίσης ρωσική Rosatom υπέγραψε παρόμοια συμφωνία για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Αργεντινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή