Το πρόγραμμα της Κυριακής

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Κοντά στο φινάλε

Στη Νέα Σμύρνη αγωνίζεται ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Το πρόγραμμα του διημέρου της 32ης αγωνιστικής: 15.00: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, 17.15: Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός, Πλατανιάς – Παναιτωλικός, Λεβαδειακός – Ατρόμητος, 19.30: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Αύριο: 19.30: Εργοτέλης – Κέρκυρα.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Πρεμιέρα με ντέρμπι

Ο αγώνας του «Καυταντζογλείου» ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ ξεχωρίζει στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Το πρόγραμμα: 18.00: Απόλλων Σμ. – Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής – ΑΕΚ, Παναχαϊκή – Λάρισα. Σήμερα αρχίζουν και τα πλέι άουτ. Το πρόγραμμα: 1ος όμιλος: 17.00 Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών, Επισκοπή – Παναιγιάλειος, Καλλιθέα – Ερμιονίδα. 2ος όμιλος: 16.30: Πιερικός – Αν. Καρδίτσας, Τύρναβος – Αιγινιακός, Ζάκυνθος – Αγροτικός Αστέρας.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Κομβική αγωνιστική

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του 1ου ομίλου. Ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα που βρίσκεται, μαζί με τον Αρη, στη δεύτερη θέση με διαφορά ενός βαθμού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον Εβρο Σουφλίου. Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου: 17.00: Αρης – Εβρος Σουφλίου, Καβάλα – Πανσερραϊκός, Καστοριά – Βυζ. Κοκκινοχώματος, Εθν. Αγιονερίου – Αρης Ακρ., Εθνικός Αλ. – Θύελλα Φιλώτα, Ορφέας Ελ. – Απ. Αρναίας, Καμπανιακός – Αν. Γιαννιτσών, Ηρακλής Αμπ. – Δόξα Δράμας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δράση στην Πυλαία

Για την 24η αγωνιστική της Α1 ανδρών, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί αύριο (17.00) στην Πυλαία τον Κολοσσό Ρόδου.

ΒΟΛΕΪ

Ο δεύτερος τελικός

Στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανδρών, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17.00). Ο νικητής θα κριθεί στις τρεις νίκες.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Στη μάχη οι Ελληνες

Στο Σουζού της Κίνας άρχισε σήμερα το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στη διοργάνωση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαΐου, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Αγγελίνα Παπαδάκη και Κατερίνα Τόλιου.

ΤΡΙΑΘΛΟ

Το «5ο Σπέτσαθλον»

Με το «Σπέτσες Τρίαθλο Σπριντ» (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ. τρέξιμο) και το «Ολυμπιακό Τρίαθλο Αντοχής» (1.500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο) ολοκληρώνεται στο νησί το «5ο Σπέτσαθλον».

ΙΠΠΑΣΙΑ

Κούρσες πρωταθλητισμού

Με την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος στην υπερπήδηση εμποδίων ολοκληρώνεται σήμερα στο ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το πρωτάθλημα Ελλάδος. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Μεγάλη συμμετοχή

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 πυγμάχων ολοκληρώνεται στο Χιλιομόδι Κορινθίας το πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00.

STREET RELAYS

Ολοι στους… δρόμους

Στους δρόμους του Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος φετινός αγώνας σκυταλοδρομίας της σειράς Street Relays. Από τις 10.30, άπαντες αναμένεται να κατακλύσουν την οδό Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα για να πάρουν τη σκυτάλη και να τρέξουν, στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους το Σικιαρίδειο Ιδρυμα και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αμαρουσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή