Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στον Σαμαρά

Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στον Σαμαρά

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έμειναν αναπάντητες από τα κόμματα της κυβέρνησης οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά στην πρώτη περιφερειακή προσυνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα το μεταναστευτικό.

«Ο κ. Σαμαράς επιμένει να κατασκευάζει ανεμόμυλους, «μνημόνια και νέα υφεσιακά μέτρα», σχολίασαν κυβερνητικές πηγές ενώ για το μεταναστευτικό σημείωσαν ότι ο κ. Σαμαράς «κατηγορεί την κυβέρνηση ως μόνη υπαίτια για το πρωτόγνωρο προσφυγικό ρεύμα, την ίδια ώρα που η Ε.Ε. πραγματοποιεί έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το ζήτημα, αναγνωρίζοντας την πανευρωπαϊκή του διάσταση».

Παράλληλα, όπως αναφέρουν, ο πρόεδρος της ΝΔ, καλεί την κυβέρνηση να συμφωνήσει σε όλα τα σκληρά μέτρα του mail Χαρδούβελη για μια «σταγόνα ρευστότητας».

«Το πώς διαπραγματευόταν το έχει αντιληφθεί πλήρως η κοινωνία. Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνει κάθε φορά που μιλάει!» καταλήγουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Αν.Ελ.: Εκτοξεύει ανοησίες ο Σαμαράς

«Η πολιτική μοναξιά και η απομόνωση στην οποία έχει περιπέσει ο μνημονιακός τέως πρωθυπουργός μετά τη συντριπτική ήττα του στις εκλογές, τον κάνει να παραληρεί και να εκτοξεύει ανοησίες», τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Χρυσοβελώνη, για να συνεχίσει:

«Μολονότι βύθισε την Πατρίδα μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση και άφησε πίσω του μια ρημαγμένη χώρα με τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ανέργους, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει την παραμικρή αίσθηση αυτογνωσίας, παρά μόνο περίσσιο θράσος.

Ο κ. Σαμαράς ζει σε γυάλινο πύργο, μόνος με τις φαντασιώσεις του, και με το απειλητικό φάντασμα της εκδίωξής του από τη Ν.Δ. να τον καταδιώκει. Γιατί ανήκει οριστικά πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή