Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 2-0 την Ξάνθη

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 2-0 την Ξάνθη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές με συγκομιδή ενός βαθμού (τρεις ήττες και μια ισοπαλία) έκανε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο την Ξάνθη (2-0 με γκολ των Καρέλη και Πράνιτς).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα, ενώ σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο παίζοντας ποδόσφαιρο χωρίς ουσία, επηρεασμένοι ίσως από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών όπως ο Μπεργκ και ο Ταυλαρίδης. Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Πέτριτς στην κορυφή, ενώ ο έλληνας αμυντικός αντικαταστάθηκε από τον Τριανταφυλλόπουλο.

Η Ξάνθη αν και έκλεισε καλά τους χώρους και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει φάσεις, δεν είχε τις ευκαιρίες να πετύχει αυτή το τέρμα και να βάλει δύσκολα στους πράσινους.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι γηπεδούχοι μπήκαν μεταμοερφμένοι, με τον Πράνιτς να δίνει νέα πνοή και άνοιξαν το σκορ με τον Καρέλη στο 67'. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν και ο παίκτης που κέρδισε στις καθυστερήσεις το πένλατι με το οποίο ο Πράνιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Νάνο, Λαγός, Μπούι (46’ Πράνιτς), Ατζαγκούν (68’ Νίνης), Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς (77’ Δώνης). 

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκόμσι, Γούτας, Λισγάρας (52’ Καρυπίδης), Ομπόντο (80’ Βασιλακάκης), Παπαστεριανός, Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο (73’ Τριάδης), Ράνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή