Μπακογιάννη: «Βαρίδι» ο Βαρουφάκης, υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα

Μπακογιάννη: «Βαρίδι» ο Βαρουφάκης, υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη ζήτησε σε δηλώσεις της η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της Ν.Δ. Αποκάλεσε τον κ. Βαρουφάκη «βαρίδι» κατηγορώντας παράλληλα τον για υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

Η κ. Μπακογιάννη σε έντονο ύφος επεσήμανε ότι αν ο κ. Βαρουφάκης είχε ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν,προσθέτοντας πως «δεν είμαι καθόλου βέβαια ότι δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής».

«Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της γης… να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σχολιάζοντας εξάλλου το άρθρο του Στάθη Λεουτσάκου για ενδεχόμενο νομισματικής αλλαγής δήλωσε δηκτικά «δηλαδή λέει εμείς θα αυτοκτονήσουμε και οι θεσμοί θα μπουν στα έξοδα να φέρουν στεφάνια στην κηδεία μας, περί αυτού πρόκειται.» «Θα χαθούν τρεις γενέες Ελλήνων με Grexit, ας αφήσουν αυτού του είδους τα νταηλίκια» προειδοποίησε η βουλευτής.

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε επίσης πως η εξασφάλιση ομαλή ροής χρηματοδότησης είναι στο χέρι της κυβέρνησης, και απολύτως στο χέρι του Τσίπρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή