Πως θα τελειώσεις με τις δίαιτες μια και καλή

Πως θα τελειώσεις με τις δίαιτες μια και καλή

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να ξέρεις ότι πρέπει να χάσεις κιλά, αλλά δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να κάνεις ορισμένες θυσίες για να τα καταφέρεις. Όσο κι αν λες ότι θέλεις να αδυνατίσεις μέχρι το καλοκαίρι, πρέπει να μπεις στα περσινά καλοκαιρινά ρούχα και να φορέσεις ένα σέξι μπικίνι, τελικά θα καταλήξεις πάλι να κάνεις δίαιτα στο παρά πέντε (αρχές Ιουνίου) μπας και χάσεις 2-3 κιλά. Όχι, δεν είσαι έτοιμη να χάσεις κιλά και το ξέρω γιατί έτσι είμαι κι εγώ.

Γκρινιάζω στον εαυτό μου μπροστά στον καθρέφτη, βλέπω πιο αδύνατες κοπέλες και ζηλεύω, δεν ψωνίζω ανοιξιάτικα ρούχα μόνο και μόνο επειδή δεν έχω καταφέρει να στρώσω τη διατροφή μου όλο το χειμώνα. Κάθε χρόνο τα ίδια.

Διάβαζα σε ένα άρθρο ότι οι επιστήμονες διαπίστωσαν σε μια έρευνα ότι οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να χάσουν 15 κιλά και να τα διατηρήσουν για ένα χρόνο τουλάχιστον είχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά: ζυγίζονταν μια φορά την εβδομάδα, είχαν υπομονή και ισχυρή θέληση. Μάλιστα! Κι εγώ τα έχω όλα αυτά, απλά όχι και τα τρία ταυτόχρονα ή για το ίδιο πράγμα.

Φέτος αποφάσισα να μην ταλαιπωρηθώ με δίαιτες. Έτσι κι αλλιώς για πρώτη φορά στη ζωή μου, θέλω να κάνω κάτι που να κρατήσει για πάντα. Θέλω να είμαι στα κιλά που πρέπει για να είμαι όμορφη χωρίς να πρέπει να κάνω κάθε τρεις και λίγο δίαιτα. Και θέλω κάθε φορά που έχω επιθυμία για μια τυρόπιτα ή για ένα παγωτό να μην τρώω κάνω με τύψεις.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή