Η ήττα της ΑΕΚ έδωσε ελπίδα στους «μνηστήρες»

Η ήττα της ΑΕΚ έδωσε ελπίδα στους «μνηστήρες»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ με 2-1 έφερε ισορροπία στη βαθμολογία των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, με τους δύο συλλόγους να ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕΚ στη χρονιά όσον αφορά τον θεσμό του πρωταθλήματος και η πρώτη αναμέτρηση στην οποία η Ενωση δέχεται δύο γκολ, τους τελευταίους 16 μήνες. Στην ΑΕΚ, υπάρχει ψυχραιμία παρά την ήττα, η οποία συνδυάστηκε με τη χειρότερη εμφάνιση στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λάρισα σημείωσε μια σπουδαία νίκη κερδίζοντας με 2-3 εκτός έδρας την Παναχαϊκή, παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο αγωνιζόμενη με 10 ποδοσφαιριστές. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά 7 πόντων από τον Ηρακλή, μειώνοντας την ίδια ώρα τη διαφορά από την ΑΕΚ. Στον άλλο αγώνα, Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, η Λάρισα τον Απόλλωνα Σμύρνης, επίσης χωρίς κόσμο, και ο Ολυμπιακός Βόλου τον Ηρακλή. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Λάρισα ελπίζει σε νίκη του παραδοσιακού της αντιπάλου, Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία διατηρώντας τις όποιες ελπίδες της για άνοδο.

Στα πλέι άουτ, στον 1ο όμιλο, σημαντική νίκη σημείωσε ο Παναιγιάλειος, εκτός έδρας με 1-0, κόντρα στην Επισκοπή. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Αχαρναϊκός του Ηρακλή Ψαχνών και διατήρησε τον ένα βαθμό διαφοράς που έχει από την Καλλιθέα, η οποία επίσης με 1-0 επιβλήθηκε της Ερμιονίδας. Η βαθμολογία: Παναιγιάλειος 9, Ερμιονίδα 8, Αχαρναϊκός 7, Καλλιθέα 6, Επισκοπή 0, Ηρακλής Ψαχνών 0.

Στον 2ο όμιλο, ήττα – σοκ υπέστη η Ζάκυνθος στην έδρα της με 1-2 από τον Αγροτικό Αστέρα. Οι άλλες δύο αναμετρήσεις, του Τυρνάβου με τον Αιγινιακό και του Πιερικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας ολοκληρώθηκαν με 0-0. Η βαθμολογία: Ζάκυνθος 6, Αγροτικός Αστέρας 3, Αναγέννηση Καρδίτσας 3, Αιγινιακός 2, Πιερικός 1, Τύρναβος 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή