Μυστηριώδης εξαφάνιση 4χρονης Βουλγάρας απασχολεί την Αστυνομία

Μυστηριώδης εξαφάνιση 4χρονης Βουλγάρας απασχολεί την Αστυνομία

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 4χρονης Ανι Μπορίσοβα, που καταγγέλθηκε την Παρασκευή 24/4 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας. Τη δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης έκανε στην αστυνομία η 24χρονη μητέρα της, υπήκοος Βουλγαρίας. Κατέθεσε ότι εμπιστεύτηκε την ανήλικη σε μια φίλη της ονόματι «Σύλβια» προκειμένου εκείνη να ταξιδέψει εκτάκτως στη Σόφια. Κατά τους ισχυρισμούς της, η ανήλικη εξαφανίστηκε το διάστημα που βρισκόταν στη Βουλγαρία. Η έρευνα για το συμβάν ανετέθη στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός αναζήτησης εξαφανισμένων ανηλίκων «Αmber Alert».

Ειδικότερα, η 24χρονη κατέθεσε ότι στις 14/4 άφησε την 4χρονη κόρη της σε μια 23χρονη γνωστή της από τη Βουλγαρία. Η συνάντησή τους έγινε σε πάρκο στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου, στο κέντρο της Αθήνας. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τα στοιχεία ταυτότητας της 23χρονης απάντησε «δεν θυμάμαι» και προσέθεσε ότι «το δεξί της μάτι είναι καστανό και το αριστερό μπλε». Είπε επίσης ότι έδωσε στη γυναίκα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί με την κόρη της όσο απουσίαζε στη Σόφια. Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό του κινητού και ότι άφησε το σημείωμα όπου είχε σημειώσει τον αριθμό στο πατρικό της σπίτι, στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την 24χρονη, η «Σύλβια» επικοινώνησε για τελευταία φορά μαζί της στις 21/4 και την ειδοποίησε ότι κατά τη διάρκεια περιπάτου σε πάρκο στο κέντρο της Αθήνας, τα ίχνη της 4χρονης χάθηκαν. Εκτοτε, δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι το κινητό απενεργοποιήθηκε, η ίδια επέστρεψε οδικώς στην Ελλάδα στις 23/4 και την επομένη κατήγγειλε την εξαφάνιση της 4χρονης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τους ισχυρισμούς της. Η 24χρονη έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Το τελευταίο διάστημα φιλοξενείτο σε σπίτι ηλικιωμένου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η ανήλικη κόρη της βρισκόταν στην Ελλάδα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή