Τέχνη σε «τιμή ευκαιρίας»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι πια ένα καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού στο κτίριο της οδού Πειραιώς αφού όπως φάνηκε από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου τις δύο προηγούμενες χρονιές, η πρωτοβουλία του Μουσείου Μπενάκη να διαθέσεις τις εκδόσεις του σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, εκτιμήθηκε και επιβραβεύθηκε αναλόγως. Στο φετινό, τρίτο παζάρι βιβλίων, θα διατεθούν περίπου 250 τίτλοι βιβλίων, ανάμεσά τους καταπληκτικά φωτογραφικά λευκώματα, μονογραφίες καλλιτεχνών, τόμοι αφιερωμένοι στην Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, την Ευρωπαϊκή τέχνη, την αρχιτεκτονική, τη Νεοελληνική ιστορία.

Οι εκπτώσεις στα βιβλία θα κυμανθούν από 50 έως 70% επί της λιανικής τιμής πώλησής τους. Το παζάρι θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαϊου.  Την ίδια μέρα στο πλαίσιο του παζαριού βιβλίου, το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Μπενάκη έχει ετοιμάσει για τα παιδιά μία πρωτότυπη δράση στην έκθεση «Soloúp. Αϊβαλί: Ένα ταξίδι στο χρόνο» με αφορμή την κυκλοφορία του γκράφικ νόβελ«Αϊβαλί» του Soloúp από τις εκδόσεις Κέδρος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή