Εκδήλωση για την «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία»

Εκδήλωση για την «Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, ο ΟΚΑΠΑ, η Επιτροπή Ασφαλείας & Εκτάκτων Αναγκών και η Επιτροπή Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού συνδιοργανώνουν σήμερα, 28 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου εκδήλωση με θέμα «Οικοδομώντας μια Κουλτούρα Πρόληψης γαια Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία», στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαίοι ομιλητές, ενώ θα διανεμηθεί σχετικό πληροφοριακό υλικό.

Αναλυτικότερα θα μιλήσουν ειδικοί επί του θέματος, ενώ θα δοθεί ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν:

Ο Δρ. Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Ειδικός Ιατρός της Εργασίας, Καθηγητής Υγιεινής, Ιατρική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ.. Θέμα ομιλίας: «Κτίζοντας μια κουλτούρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία: Η σημασία της και η πρακτική στην Ελλάδα. Η συμβολή του ΕΛΙΝΥΑΕ».

Η Δρ. Αλκινόη Κρικέλλα, Ειδικός Ιατρός Εργασίας, Επικεφαλής Υγειονομικής Ομάδας COSMOTE A.E.. Θέμα ομιλίας: «Δράσεις και προγράμματα μείωσης εργασιακού στρες και ψυχοκοινωνικού κινδύνου, COSMOTE A.E., 2009-2014».

Η Δρ. Ελένη Ζορμπά. Ειδική Ιατρός Εργασίας, Ιατρός Εργασίας Δημοσίων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων. Θέμα ομιλίας: «Κτίζοντας μια κουλτούρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία: η πρακτική στους Δήμους και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις».

Ο Δρ. Θεόδωρος Μπάζας, Ειδικός Ιαρτρός Εργασίας, Ανώτερο Μέλος της Σχολής Ιατρικής της Εργασίας του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών του Λονδίνου, Μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Ιατρικής και Υγιεινής της Εργασίας. Θέμα ομιλίας: «Κτίζοντας μια κουλτούρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία: Αποτελέσματα συνεργασίας του Δήμου, των σχολείων και της Διεθνούς Επιτροπής Ιατρικής και Υγεινής της Εργασίας στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού».

Info: Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Απριλίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό. Είσοδος ελεύθερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή