Emirates: Αναβαθμίζει τον ακουστικό εξοπλισμό στην οικονομική θέση

Emirates: Αναβαθμίζει τον ακουστικό εξοπλισμό στην οικονομική θέση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα ακουστικά για το πολυβραβευμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ice Digital Widescreen («World’s Best Airline Inflight Entertainment» στα παγκόσμια βραβεία Skytrax για 10η συνεχόμενη χρονιά) παρουσίασε πρόσφατα η Emirates, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ψυχαγωγική εμπειρία των επιβατών της οικονομικής θέσης.

Από τα τέλη Ιουνίου, όλα τα αεροσκάφη τύπου Α380 της εταιρείας θα εξοπλιστούν με τα νέα ακουστικά, ενώ θα ακολουθήσει και ο στόλος των Boeing 777 μέσα στο έτος.

Τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί εκ νέου, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου, τη μείωση του θορύβου και την άνεση. Το τετράγωνο σχήμα τους τα καθιστά πιο εργονομικά για τον χρήστη, ενώ τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα μαξιλαράκια ενισχύουν την άνεση.

Σημειώνεται ότι όσοι ταξιδεύουν στην πρώτη και στη διακεκριμένη θέση απολαμβάνουν ήδη ακουστικό εξοπλισμό που απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους.

Το ice Digital Widescreen προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών με πάνω από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας, πάνω από 500 ταινίες από όλο τον κόσμο, εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων και χιλιάδες ώρες μουσικής από σύγχρονη έως κλασική, ενώ όλοι οι επιβάτες μπορούν να ελέγξουν πριν από την επιβίβασή τους τις ταινίες και τη μουσική που είναι διαθέσιμες στην πτήση τους και να σχεδιάσουν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας τους μέσω της σελίδας emirates.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή