Ταξιδέψτε με στυλ (και μία Salty Bag)

Ταξιδέψτε με στυλ (και μία Salty Bag)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δύο νέες σειρές της παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες η Salty Bag, τσάντες ξεχωριστές και φτιαγμένες όλες τους από ανεμοδαρμένα και πολυταξιδεμένα πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών, που έχουν ανακυκλωθεί για να δώσουν στυλ και άποψη σε κάθε καλοκαιρινή περιπλανήση. Η σειρά Psarou (από την ομώνυμη διάσημη παραλία της Μυκόνου) ξεχωρίζει σχεδιαστικά, με τη χαρακτηριστική μεταξοτυπία του σκουμπριού, το λευκό φόντο και τα ιδιαίτερα κουμπώματα.

Η δε δεύτερη σειρά με το παιχνιδιάρικο όνομα Boops Boops, που προέρχεται από τη λατινική ονομασία της γόπας, ενθουσιάζει τις πιο περιπετειώδεις ταξιδιώτισσες με το συνδυασμό του ανθεκτικού nylon πανιού και τις δερμάτινες λεπτομέρειες, ενώ θα φορεθεί άνετα και το φθινόπωρο.

Σταθερή αξία της Salty Bag παραμένει η σειρά Classic, με τις μπρούντζινες λεπτομέρειες, τα ιταλικά δέρματα και φυσικά τα κλασικά ταξιδιωτικά σχήματα, φέρνοντας μαζί της μια διαχρονική φινέτσα, που φέτος ανανεώνεται με νέα χρώματα.

Η ανακύκλωση παραμένει κεντρική αρχή στη φιλοσοφία της καινοτόμου Salty Bag, που μπαίνει στον τρίτο χρόνο σχεδιαστικής δράσης και έτσι από φέτος νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε μαρίνες όλης της χώρας για να ενισχυθεί η συλλογή ακόμη περισσότερων μεταχειρισμένων πανιών. Επίσης, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε μια παλιά Salty Bag και να αποκτήσετε με έκπτωση από 15 έως 40% μια καινούργια μέσω του site www.saltybag.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή