COSMOTE My Internet: Η Cosmote αλλάζει τα δεδομένα στο σερφάρισμα από το κινητό

COSMOTE My Internet: Η Cosmote αλλάζει τα δεδομένα στο σερφάρισμα από το κινητό

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 

Μήπως μπαίνετε στο internet από το smartphone όσο το δυνατόν πιο σπάνια, για να μην τελειώσετε το δωρεάν πακέτο δεδομένων του συμβολαίου σας πριν ανανεωθεί, αφού σας φαίνεται περίπλοκη η διαδικασία αγοράς επιπλέον ΜΒ; Χρησιμοποιείτε τα δωρεάν data από το κινητό σας με το… σταγονόμετρο, ή ακόμη χειρότερα δεν τα χρησιμοποιείτε καθόλου, επειδή φοβάστε μην τα ξεπεράσετε και αυξήσετε τον λογαριασμό σας;

Αν έχετε συμβόλαιο Cosmote, τότε η νέα υπηρεσία COSMOTE My Internet δίνει τέλος στις δυσάρεστες εκπλήξεις από τις χρεώσεις mobile internet, αλλά και στον «πονοκέφαλο» επιλογής και αγοράς ενός έξτρα πακέτου. Έτσι, με αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία, η εταιρεία δίνει στους πελάτες της πρωτοποριακές δυνατότητες, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο που σερφάρουν από το κινητό τους, κάνοντάς τον πιο εύκολο και κυρίως… ξένοιαστο.

Για όσους έγιναν συνδρομητές της Cosmote μετά τις 24 Απριλίου 2015, η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη αυτόματα. Οι παλαιότεροι πελάτες μπορούν να την ενεργοποιήσουν είτε στέλνοντας δωρεάν SMS στο 1333, με τη λέξη «ΜΙ», είτε μπαίνοντας από το κινητό τους μέσω δικτύου Cosmote στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://myinternet.cosmote.gr. Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το COSMOTE My Internet να ξεχωρίζει είναι πως, από εκείνη τη στιγμή, θα ενημερώνονται αυτομάτως κάθε φορά που τελειώνουν τα δωρεάν MB του λογαριασμού τους.

Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, θα εμφανισθεί στον browser της συσκευής η σελίδα της υπηρεσίας, η οποία θα τους ειδοποιήσει με το αντίστοιχο μήνυμα και θα σταματήσει το σερφάρισμα. Μια λειτουργία που για πρώτη φορά προσφέρει μια ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες της. 

Το COSMOTE My Internet λύνει όμως τα χέρια και όσων θα θελήσουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν internet στο κινητό, πριν ανανεωθούν τα δωρεάν MB. Και αυτό γιατί μπορούν πολύ εύκολα να διαλέξουν απευθείας κάποιο από τα πολύ οικονομικά πακέτα mobile ιnternet της εταιρείας ή να επιλέξουν τη χρέωση ανά ΜΒ, όπου και πάλι θα ενημερώνονται με SMS, κάθε φορά που καταναλώνεται το ποσό των 10€.

Εξίσου σημαντικό είναι πως, μέσω του COSMOTE My Internet, οι συνδρομητές μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει με τα ΜΒ του προγράμματός τους και επομένως να έχουν απόλυτο έλεγχο για το πόσα έχουν ξοδέψει.

Η υπηρεσία, η οποία προσφέρεται αποκλειστικά από την Cosmote, απευθύνεται σε όλους τους κατόχους συμβολαίων που έχουν ενσωματωμένα data στο πρόγραμμά τους, για να τους δώσει τη δυνατότητα να ξοδεύουν κάθε μήνα άφοβα μέχρι και το τελευταίο… δωρεάν ΜΒ. Επομένως, μπορούν πλέον πολύ πιο ελεύθερα να κάνουν streaming ή να «κατεβάζουν» βίντεο και αρχεία, αξιοποιώντας τις υψηλές ταχύτητες του δικτύου της εταιρείας. 

 

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ

COSMOTE – My Internet

COSMOTE – Τί είναι το COSMOTE My Internet

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή