«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Παρασκευόπουλου και διοικητικών δικαστών

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Παρασκευόπουλου και διοικητικών δικαστών

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητικό ήταν το κλίμα στην συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου με εκπροσώπους της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών. Σε ανακοίνωση που ακολούθησε της συνάντησης η Ενωση αναφέρει ότι η πρόθεση του υπουργού είναι να παραπέμψει όλα τα αιτήματα στις «καλένδες».

Μεταξύ αλλων οι διοικητικοί δικαστές επανέλαβαν πάγια αιτήματά τους όπως είναι η αύξηση της χρηματοδότησης της Δικαιοσύνης, η εξεύρεση κατάλληλων δικαστικών κτηρίων, η εξασφάλιση σταθερών σχέσεων εργασίας (δημοσίου δικαίου), καθώς και η διεκδίκηση των αναδρομικών τους. Από την πλευρά του πάντως ο υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζει οτι γνωστοποίησε στην Ενωση οτι θα συγκροτήσει νομοπαρασκευαστική επιτροπή με συμμετοχή και μέλους της, η οποία θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς στη σύνταξη σχεδίου. «Η ανακοίνωση όπου γίνεται λόγος για "καλένδες" απλώς δημιουργεί απορίες», καταλήγει ο υπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή