18 mini φορέματα για κάθε σωματότυπο

18 mini φορέματα για κάθε σωματότυπο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είστε χαρούμενη γιατί ο καιρός είναι τόσο ζεστός και μπορείτε επιτέλους να φορέσετε τα αγαπημένα σας mini φορέματα χωρίς καλσόν. Το περιμένατε πως και πως και ήρθε η στιγμή να ξαναβάλετε όλα τα χρωματιστά, αέρινα και girly κομμάτια που τόσο καιρό είχατε στα πάνω ράφια της ντουλάπας σας.

Τα mini φορέματα είναι ιδανικά για την εποχή, συνδυάζονται με τα sneakers, τις μπαλαρίνες σας, αλλά και τα πρώτα σανδάλια της άνοιξης και σας κάνουν να χαμογελάτε πλατιά, γιατί νιώθετε επιτέλους τη ζεστασιά της εποχής και σας προετοιμάζουν για ένα ξέφρενο καλοκαίρι.

Διαλέξτε ένα mini φόρεμα σε ίσια γραμμή, αν έχετε ένα πιο αθλητικό σωματότυπο χωρίς καμπύλες, ενώ αν θέλετε να “καμουφλάρετε” την περιφέρεια και μερικά παραπανίσια κιλάκια στους γλουτούς προτιμήστε εκείνα με κλος φούστα. Συνδυάστε εκείνο που σας κολακεύει, με τη μπεζ καμπαρντίνα σας, τη μακριά ζακέτα σας ή το τζιν jacket σου και  δημιουργήστε top ανοιξιάτικες εμφανίσεις για όλες τις ώρες της μέρας.

Δείτε εδώ τα 18 πιο χρωματιστά και chic φορέματα για τα ανοιξιάτικα looks σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή