“Το Ποπ Κορν που έγινε Ποπ Σταρ” του Ευγένιου Τριβιζά

“Το Ποπ Κορν που έγινε Ποπ Σταρ” του Ευγένιου Τριβιζά

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο διαδραστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά στο διαδίκτυο.

Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με τα κλασικά πια παραμύθια του μεγάλου και διεθνώς αναγνωρισμένου Έλληνα παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά. Τώρα, με την τεράστια εξάπλωση των ηλεκτρονικών μέσων, φαίνεται πως έφτασε η ώρα να τα απολαύσει και η γενιά του internet και του ipad, σε ψηφιακή μορφή.

Το πρώτο διαδραστικό παραμύθι του ΕυγένιουTριβιζά, είναι μια διεθνής παραγωγή της εταιρείας Ever After Tales, μιας νέας εκδοτικής εταιρείας με έδρα το Λος Άντζελες, που αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία Ελλήνων καλλιτεχνών και Αμερικανών παραγωγών του Χόλυγουντ, με μεγάλη εμπειρία σε ταινίες για παιδιά. H εταιρεία προγραμματίζει να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον και άλλα βιβλία του μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

To “Ποπ Κορν που έγινε Ποπ Σταρ” είναι η συναρπαστική ιστορία ενός μικρού ποπ κορν που ονειρεύεται να γίνει ποπ σταρ και είναι αποφασισμένο να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες για να πραγματοποιήσει το άπιαστο όνειρό του. Μια πρωτότυπη περιπέτεια γεμάτη χιούμορ, φαντασία και ανατροπές, με μαγευτική εικονογράφηση από τον βραβευμένο σκηνοθέτη και animator Παναγιώτη Ράππα.

Συνεχείς διαδραστικές εκπλήξεις σε κάθε σελίδα και ένα μοντέρνο hit τραγούδι, που δημιουργήθηκε απoκλειστικάγια τον πρωταγωνιστή, θα κάνουν την ανάγνωση του διαδραστικού αυτού παραμυθιού μια απολαυστική και ολοζώντανη εμπειρία, ενώ παράλληλα οι μικροί αναγνώστες θα μυηθούν στην αισθητικήτης Ποπ Αρτ.

Το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίo του Ευγένιου Τριβιζά κυκλοφορεί στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά ενώ η παραγωγή του έγινε κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα. Στην Ελληνική γλώσσα την αφήγηση υπογράφει η γνωστή ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου. Mε έμφαση στην πολύ προσεγμένη αφήγηση, την ποιοτική εικονογράφηση και τα πρωτότυπα διαδραστικά animations η Ever After Tales (www.everaftertales.com) δίνει μια νέα διάσταση στα παραμύθια του ΕυγένιουΤριβιζά φέρνοντας τα κοντά σε ένα παγκόσμιο κοινό.

To “Ποπ Κορν που έγινε Ποπ Σταρ” διατίθεται ήδη στο Apple Store και το Google Play.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή