Παπαδημούλης: Θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία με τους εταίρους

Παπαδημούλης: Θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία με τους εταίρους

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και εκτιμώ και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Τα παραπάνω δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον ευρωβουλευτή για την πορεία των συνομιλιών με τους εταίρους, όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης, λίγο μετά το τέλος της συνάντησής τους.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την έγκριση ή όχι από τη Βουλή, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Αυτήν τη στιγμή προέχει να πετύχουμε και σύντομα την καλύτερη δυνατή συμφωνία» και πρόσθεσε ότι «όλα τα άλλα θα κριθούν στην ώρα τους και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό». Σε ερώτηση για το εάν ο λόγος της σημερινής παρουσίας της κ. Κωνσταντοπούλου στο Μ. Μαξίμου ήταν «να πέσουν λίγο οι τόνοι και εσωκομματικά;», ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε:

«Εγώ μίλησα με τον πρωθυπουργό για μία ώρα» και παρέπεμψε για τα υπόλοιπα, όπως είπε, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Στο μεταξύ, προ ολίγου αποχώρησε από το Μ. Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή