Συνεργασία Starbucks με Spotify

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Spotify και τα Starbucks μόλις ανακοίνωσαν μία έξυπνη συμφωνία για την προώθηση του Spotify Premium που θα δώσει στους πελάτες και τους εργαζομένους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη μουσική λίστα του τοπικού τους καταστήματος. Αυτή είναι η τελευταία από μια σειρά  ενεργειών της υπηρεσίας Spotify που την τοποθετούν μπροστά σε ένα σημαντικό κομμάτι του καταναλωτικού κοινού.

Σύντομα οι baristas θα είναι υπεύθυνοι όχι μόνο για τον καφέ αλλά και για την μουσική του καταστήματος.

Η συμφωνία συνδέει το πρόγραμμα εμπιστοσύνης των Starbucks με την τεράστια μουσική ποικιλία του Spotify, επιβραβεύοντας τα μέλη του με μοναδική πρόσβαση στην υπηρεσία του Spotify. Οι χρήστες τότε θα μπορούν να επηρεάσουν ποια τραγούδια θα καταφέρουν να μπουν στις in-store λίστες αναπαραγωγής.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με 150.000 εργαζομένους καταστημάτων στις ΗΠΑ, οι οποίοι θα λάβουν τη συνδρομή τους για την υπηρεσία Spotify Premium το φθινόπωρο.

Το σχέδιο στη συνέχεια είναι να επεκταθεί σταδιακά η υπηρεσία και στους πελάτες.

Τα Starbucks έχουν συσχετηθεί από καιρό με τις αναδυόμενες μουσικές και η συμφωνία αυτή οδηγεί το κατάστημα πώλησης καφέ στην εποχή των streaming media.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή