5 εύκολοι τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

5 εύκολοι τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σας αρέσουν τα μακριά, λαμπερά μαλλιά, αλλά αν την τελευταία φορά που πήγατε στο κομμωτήριο ζητήσατε να σας τα κόψουν καρέ, μάλλον έχετε ακόμη δρόμο για να φτάσουν μέχρι τη μέση της πλάτης σας. Εκτός όμως από υπομονή, μπορείτε να υιοθετήσετε και 5 μυστικά που ανακαλύψαμε και θα σας βοηθήσουν να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα.

1. Χρησιμοποιήστε μία μάσκα ενυδάτωσης για τα μαλλιά μία φορά την εβδομάδα.

Μπορεί το conditioner που χρησιμοποιείτε στο λούσιμο να είναι χρήσιμο, αλλά μία μάσκα ενυδάτωσης μία φορά την εβδομάδα κάνει θαύματα, μιας και θα τα προστατεύσει από τη φθορά, τη θερμότητα και τα προϊόντα styling. Μπορείτε να την εφαρμόσετε αμέσως μετά το λούσιμο, να την αφήσετε για πέντε λεπτά στα μαλλιά σας και να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

2. Προσπαθήστε να τα βουρτσίζετε σωστά.

Στεγνά ή υγρά, τα μαλλιά σας θέλουν ιδιαίτερα προσοχή όταν τα χτενίζετε. Προσπαθήστε να κάνετε αργές και απαλές κινήσεις και να μην τα τραβάτε για να τα ξεμπλέξετε. Αυτός ο τρόπος θα μειώσει το σπάσιμο στις άκρες.

3. Καθαρίστε την ψαλίδα.

Για να δείχνουν τα μαλλιά σας λαμπερά και μακριά, φροντίστε να καθαρίζετε συχνά τα μαλλιά σας από την ψαλίδα και να εφαρμόζετε κάθε τόσο ένα προϊόν με μετάξι ή σιλικόνη.

4. Η διατροφή σας παίζει σημαντικό ρόλο.

Μπορεί να μην το φανταζόσασταν, ήρθε όμως η στιγμή να το μάθετε και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Η διατροφή σας επηρεάζει το τριχωτό της κεφαλής και έτσι καλό είναι να παίρνετε λίγες παραπάνω πρωτεΐνες και βιταμίνη Β που το βοηθούν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή