Στην αντεπίθεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο έξω από τη Βουλή

Στην αντεπίθεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο έξω από τη Βουλή

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μία ημέρα μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή σε βάρος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή την απόφαση της Αστυνομίας να δημιουργήσει τεχνητό φραγμό στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Αμαλίας, προκειμένου να παρεμποδίζονται οι διαδηλωτές να προσεγγίσουν «ευαίσθητα» σημεία, όπως είναι η είσοδος του Κοινοβουλίου και το Μέγαρο Μαξίμου.

Προσερχόμενη το μεσημέρι της Πέμπτης σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, η κα Κωνσταντοπούλου συνάντησε δημοσιογράφους, που τής ζήτησαν να σχολιάσει το χθεσινό περιστατικό.  Αφού ρώτησε το όνομα του δημοσιογράφου που τής υπέβαλε την ερώτηση, στη συνέχεια έκανε λόγο για παραπληροφόρηση από τα κανάλια, προσθέτοντας ότι αυτό που ζήτησε από τον αξιωματικό είναι να μην εμφανίζεται το κοινοβούλιο εχθρικό απέναντι στους πολίτες.

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες, ακόμη κι όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα ήθελα αυτά τα θέματα να αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των αρμοδίων υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και να δημιουργούνται εντυπώσεις με μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή