Fashion tips: Τι να φορέσετε όταν…νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να φορέσετε

Fashion tips: Τι να φορέσετε όταν…νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να φορέσετε

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγεις τη ντουλάπα, κοιτάζεις τα ράφια και τις κρεμάστρες και κλείνεις την πόρτα απότομα. Κάθεσαι οκλαδόν στο κρεβάτι και σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να βρεις τι θα φορέσεις. Σηκώνεσαι σχεδόν μηχανικά, στέκεσαι μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη και αντιλαμβάνεσαι πως στο πρόσωπό σου έχει κολλήσει εδώ και μερικά λεπτά μία γκριμάτσα απελπισίας.

Θέλεις να φωνάξεις πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις, αλλά απ’ την άλλη φοβάσαι πως η μαμά σου από τον πρώτο όροφο, το αγόρι από το σαλόνι και η αδερφή σου από τον τρίτο θα αρχίσουν να γελάνε μαζί σου.

Κάθε φορά, η ίδια ιστορία. Εσύ γκρινιάζεις για τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν σου αρέσουν, δεν σου χωράνε, δεν σου στρώνουν καλα ή δεν έχεις και οι υπόλοιποι απλώς σου υπενθυμίζουν πως η ντουλάπα σου ξεχειλίζει από ρούχα, παπούτσια, τσάντες, μαντήλια και αξεσουάρ, αρκετά για να ντύσουν έναν λόχο.

Η αλήθεια είναι πως κι εσύ τα βλέπεις τα ρούχα σου, αλλά κάτι στραβό συμβαίνει και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για να φορέσεις στο γραφείο ή στις βόλτες σου. Ευτυχώς υπάρχουν μερικά κομμάτια που σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη, αλλά το κακό είναι πως τους τελευταίους μήνες έχεις κολλήσει σ’αυτά. Άσε, που κάποιος κούνησε το ραβδάκι τώρα τελευταία και εξαφάνισε όλη τη φαντασία σου, εκείνη που παλιότερα σε βοηθούσε να πετύχεις τα πιο καλόγουστα σύνολα. Ωραίο το μαύρο skinny τζιν, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς να το φοράς καθημερινά.

Αντί να μιζεριάζεις και να φαντάζεσαι πως κερδίζεις το λαχείο για να αγοράσεις τα ρούχα των ονείρων σου, μάλλον πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα και να ανακαλύψεις τα σωστά tips για να σώσεις την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή