Πανούσης: «Οριακά θεσμική έως αντιθεσμική» η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πανούσης: «Οριακά θεσμική έως αντιθεσμική» η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματική συμπεριφορά, που λειτούργησε στα όρια των θεσμών χαρακτήρισε ο Γιάννης Πανούσης τη συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής, κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντι στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. 

Ειδικότερα, λίγες ώρες μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον αστυνομικό διευθυντή για την στάση του στο επίμαχο περιστατικό έξω από τη Βουλή, ο κ. Πανούσης με νέες του δηλώσεις, στον Αθήνα 9,84, χαρακτήρισε οριακά θεσμική, έως αντιθεσμική τη συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, ο κ. Πανούσης εκτίμησε πως η κ. Κωνσταντοπούλου έπρεπε να τον είχε πάρει τηλέφωνο. «Το να την πάρω εγώ θα ήταν σαν να την ελέγχω, περίπου σαν να τής λέω "τι είναι αυτό που έκανες;" Οπότε δεν ήθελα τέτοια συζήτηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου είναι προβληματική εξηγώντας ότι λειτούργησε στα όρια των θεσμών.

Σχολιάζοντας από την πλευρά του το επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλή και των ανώτερο αξιωματικό της ΕΛΑΣ ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης υποστήριξε μεν στο Μega πως δεν παρεκτράπη, προσθέτοντας ωστόσο ότι «καλύτερο θα ήταν αυτά τα θέματα να λύνονται θεσμικά».

«Ο καθένας κρίνεται στο δημόσιο βίο. Ηγετικό προφίλ έχουν αρκετά στελέχη μας» δήλωσε δε. «Αν έχει προσωπική στρατηγική εγώ δεν θα το κρίνω» σημείωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή