Έτοιμη η Sony για το Ε3 2015 με το PlayStation E3 Experience

Έτοιμη η Sony για το Ε3 2015 με το PlayStation E3 Experience

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμη χρονιά, η Sony Entertainment δίνει στους φαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Ε3 και όχι μόνο.

Στο φετινό Electronic Entertainment Expo (E3), που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα gaming events στον κόσμο, η Sony θα οργανώσει για άλλη μια φορά το E3 Experience, στο πλαίσιο του οποίου, σε καθορισμένα σινεμά και χώρους εκδηλώσεω,  θα προβάλλεται το Ε3 δωρεάν. Αξιοσημείωτο είναι ότι για το 2015 η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει τα σημεία προβολής με αποτέλεσμα να υπάρχει τουλάχιστον ένα σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, αλλά και τρία ακόμα που θα βρίσκονται στον Καναδά.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή gaming, Geoff Keighley, μέσα από το Playstation Blog, όσοι παρευρεθούν στο event θα πρέπει να περιμένουν πολλές εκπλήξεις όπως ένα βίντεο διάρκειας 30 λεπτών με συνεντεύξεις των game developers εφ’ όλης της ύλης αλλά και τα φετινά πολυαναμενόμενα δώρα τα οπία εμπεριέχουν Playstation αλλα και digital downloads.

Τα εισητήρια για το E3 Experience είναι φυσικά δωρεάν και στην περίπτωση που είστε τυχεροί και βρεθείτε στις ΗΠΑ στις 15 Ιουνίου που είναι η ημέρα του Ε3 2015, μπορείτε να προμηθευτεί τα εισιτήρια από εδώ (Η διάθεση αρχίζει την Τετάρτη 27/5).

Παράλληλα με τις ανακοινώσεις σχετικά με το E3 Experience, η Sony δημοσίευσε ένα νέο trailer για το PS4 που παρουσιάζει τα νεότερα αλλά και τα προσεχώς παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα για την κονσόλα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή