Τελευταίο χαρτί σήμερα για τον ΠΑΟΚ

Τελευταίο χαρτί σήμερα για τον ΠΑΟΚ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τίτλοι τέλους ή μήπως επανεκκίνηση; Η απάντηση θα δοθεί περίπου στις 9.30 το βράδυ, σχεδόν δύο ώρες μετά τη σέντρα στο ντέρμπι της Τούμπας με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Μη νίκη των γηπεδούχων θα σημάνει σε μεγάλο βαθμό το σβήσιμο των ελπίδων τους για τη μεγάλη ανατροπή, μιας και το σημερινό +4 του Παναθηναϊκού θα παραμείνει με ισοπαλία ή θα γίνει +7 αν νικήσει. Και ακριβώς επειδή διαφορές 4 ή 7 βαθμών δεν καλύπτονται εύκολα στα επόμενα τρία ματς των πλέι οφ, αν οι «πράσινοι» φύγουν αήττητοι απόψε (19.30) από την Τούμπα, θα εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι για να φουντώσει ξανά η μάχη, απαιτείται νίκη και μόνο νίκη του ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι.

«Εχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά στα πλέι οφ είναι τόσο κοντά τα παιχνίδια που με ένα άσχημο αποτέλεσμα τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν. Ο ΠΑΟΚ εντός έδρας έχει άλλη ψυχολογία, παίζει διαφορετικά και δεδομένου ότι αυτή θα είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη θέση, κάνει το παιχνίδι σημαντικό», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος πλην των Πέτριτς, Χουχούμη και Σπυρόπουλου δεν υπολογίζει και τους Κλωναρίδη (διάταση στους κοιλιακούς), Τριανταφυλλόπουλο (ενοχλήσεις στον δικέφαλο). Η είδηση ότι ο Αμπέντ ανέβαλε το προγραμματισμένο για χθες ταξίδι του στην Αθήνα επειδή θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή της Νιούκαστλ, συνδέθηκε με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας, που αναφέρει ότι οι «πράσινοι» προσέγγισαν τον ΑΠΟΕΛ για τον Ντε Βινσέντι.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το αποψινό ντέρμπι με τους Αθανασιάδη, Μιγκέλ Βίτορ, Μακ και Γλύκο να περιλαμβάνονται στην αποστολή παρά τις ενοχλήσεις που νιώθουν. Λογικά, όλοι τους θα υπολογίζονται από τον Γεωργιάδη, αλλά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Σαλπιγγίδης, Γκολάσα και Κωνσταντινίδης. Στη χθεσινή προπόνηση εμφανίστηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία. Μίλησε με τον Γεωργιάδη για τον ρόλο του στην ομάδα και χαιρέτησε τους παίκτες χωρίς να τους πει κάτι παραπάνω, για να μην προκαλέσει αναστάτωση πριν από το παιχνίδι.

Το άλλο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ είναι κρίσιμο μεν, αλλά ελέω ντέρμπι βρίσκεται σε δεύτερο φόντο. Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό απόντα τον τραυματία Μπρίτο και αρκετή γκρίνια για την ξαφνική απόφαση της ΚΕΔ να αντικαταστήσει τον διαιτητή Κομίνη με τον Ζαχαριάδη. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρ. δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιαννιώτα και Νίκο Φερνάντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή