Beauty: 6 μύθοι καταρρίπτονται

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι σχήμα θα δώσετε στο manicure σας; Τι απόχρωση κραγιόν θα διαλέξετε; Ταιριάζει το μπλε μολύβι ματιών σας με το γαλάζιο πουκάμισό σας; Ίσως υπάρχουν κανόνες ομορφιάς που ορίζουν όλα τα παραπάνω, αλλά μήπως πρέπει να τους αφήσετε στην άκρη και να δοκιμάζετε κάθε φορά μόνο ό,τι ταιριάζει στο στιλ σας, καθώς μόνο αυτό μετράει;

6  beauty κανόνες που δεν ισχύουν πια:

1. Το κόκκινο κραγιόν δεν ταιριάζει στις κοκκινομάλλες.

Όλα είναι υπόθεση ισορροπίας. Αν χρησιμοποιήσετε τη σωστή απόχρωση, δεν έχετε κανένα λόγο να αγχώνεστε για το αποτέλεσμα.

2. Μην συνδυάζετε τα χρώματα στο μακιγιάζ σας με εκείνα στα ρούχα.

Αυτός ο κανόνας μπορεί να ίσχυε κάποτε, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε άφοβα το κόκκινο κραγιόν σας με το φόρεμα που έχει την ίδια απόχρωση, όπως και την πράσινη σκιά στα μάτια με τη σμαραγδί ολόσωμη φόρμα σας.

3. Τα μαντήλια στα μαλλιά δεν είναι πια στη μόδα.

Όποιος θεωρεί πως μαντήλια στα μαλλιά φορούσαν μόνο οι hippies, καλά θα κάνει να ρίξει μια ματιά στα αξεσουάρ που λανσάρουν οι διάφοροι οίκοι κάθε σεζόν. Ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε bohemian look, αλλά δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά ακόμη και στο πιο chic look σας.

4. Μη φεύγετε από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά.

Τα βρεγμένα μαλλιά ίσως σε κάποιους φαίνονται ατημέλητα, αλλά η αλήθεια είναι πως μπορείτε να τα δουλέψετε πιο εύκολα. Χτενίστε τα, μαζέψτε τα ή δημιουργήστε ένα μοντέρνο look προσθέτοντας το κατάλληλο προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή