Versus Travel: Γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Versus Travel: Γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Versus Travel σε μία μεγάλη εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις και κέφι στο Σ.Ε.Φ. στις 6 Ιουνίου και ώρα 20 μ.μ. 

Ένα οπτικουακουστικό πανόραμα που θα μας ταξιδέψει μέσα από τα μάτια του σύγχρονου Φιλέα Φογκ γύρω από τον κόσμο ενώ με μουσικές, χορούς και γεύσεις θα μας μεταφέρει στις γειτονιές του υπέροχου πλανήτη μας.

Ο Νικόλας Βαφειάδης, η Κατερίνα Αντωνοπούλου και η Μάγια Τσόκλη θα μας ταξιδέψουν με τις δικές τους πορείες στον ταξιδιωτικό χάρτη.

Μία βραδιά μέσα από ένα αερόστατο θα μας απογειώσει στους latin ρυθμούς του πρώτου μεγάλου party για το καλοκαίρι του 2015 ∙ ενός καλοκαιριού που υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες και ταξίδια με αφετηρία τις διαδρομές που χαράζει ακούραστα εδώ και μία εικοσαετία το Versus Travel.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Versus Travel προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ταξιδιώτες του και έχει δημιουργήσει μία σχέση δυνατής φιλίας μαζί τους.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή