Προτάσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TERRA VIBE

Το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς

Η σημαντικότερη συναυλία της χρονιάς -μαζί με εκείνη του Ρόμπι Ουίλιαμς- δίνεται αυτό το Σάββατο στο Terra Vibe της Μαλακάσας. Το Rockwave Festival γιορτάζει τα 20 χρόνια του και φέρνει το αμερικανικό μπλουζ-ροκ δίδυμο των Black Keys, μιας από τις πιο δημοφιλείς και ταχύτερα ανερχόμενες μπάντες στον κόσμο. Το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει, όπως γίνεται πάντα, από το μεσημέρι, με πολύ αξιόλογα support σχήματα όπως οι Ελληνες 1000 Mods και οι Αμερικανοί Black Angels. Τα εισιτήρια πλέον κοστίζουν 42 ευρώ. Πληροφορίες στο 210 3608366 Αιμ.Χ.

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Un Tango Explicito» με δύο κυρίες

Το «Μικροσκοπικό Θέατρο» στην Πλάκα, ο ξεχωριστός χώρος της Αναστασίας Λύρα που φιλοξενεί παραστάσεις χορού, παρουσιάζει δύο τελευταίες βραδιές πριν κλείσει το καλοκαίρι. Αύριο, στις 8 μ.μ., θα δούμε την ίδια την Αναστασία Λύρα να ερμηνεύει μαζί με την Αθηνά Κυρούση το «Un Tango Explicito». Στο φουαγιέ του θεάτρου θα βρίσκεται η εικαστική-κινητική εγκατάσταση GraviDanza, μια υφασμάτινη κατασκευή που αλληλεπιδρά με κρυμμένα ανθρώπινα σώματα που τη θέτουν σε κίνηση.  ​​Δεξίππου 5 & Πλατεία Ταξιαρχών. Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή