7 υγιεινοί και νόστιμοι φυσικοί χυμοί

7 υγιεινοί και νόστιμοι φυσικοί χυμοί

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φυσικοί χυμοί είναι ιδανικοί για μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και για τις περιόδους που θέλουμε να κάνουμε αποτοξίνωση από τα λιπαρά. Είναι χορταστικοί, δεν περιέχουν πολλές θερμίδες και μπορούν να αντικαταστήσουν το απογευματινό σνακ ή τα φρούτα. Ανακαλύψτε 7 νόστιμους, φυσικούς χυμούς που περιέχουν θρεπτικά συστατικά χωρίς πολλές θερμίδες.

Ανανάς, σέλερι, καρότο και τζίντζερ: Ένας χυμός πλούσιος σε βιταμίνη C, φολικό οξύ, βιταμίνη Β6, ασβέστιο και κάλιο. Με λίγες θερμίδες και πολλά θρεπτικά συστατικά!

Γλυκοπατάτα, μήλο και παντζάρι: Ένας γλυκός χυμός που θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Είναι νόστιμος και θα σας χορτάσει.

Μήλο, παντζάρι, λεμόνι, τζίντζερ: Ιδανικός χυμός για το απόγευμα αφού βοηθά στην πέψη αλλά και για το πρωινό μετά από ξενύχτι.

Μάνγκο, λάχανο, σπανάκι, μήλο: Ένας θρεπτικός, πράσινος φυσικός χυμός πλούσιος σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που μπορεί να αντικαταστήσει το σνακ ή να συνοδεύσει το μεσημεριανό σας γεύμα.

Σέλερι, αχλάδι: Ένας χυμός που είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες και ιδανικός για τις περιόδους που κάνετε δίαιτα.

Αγγούρι, μήλο: Ένας δροσιστικός χυμός, ιδανικός για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή