Σύμπραξη της κινεζικής Yingke Law Firm με ελληνικό όμιλο

Σύμπραξη της κινεζικής Yingke Law Firm με ελληνικό όμιλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στρατηγική συνεργασία με ελληνική δικηγορική εταιρεία, με αντικείμενο τη νομική υποστήριξη επενδύσεων και συναλλαγών μεταξύ Κίνας, Ελλάδας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συνήψε ο μεγαλύτερος κινεζικός νομικός όμιλος Yingke Law Firm.

Η κοινοπραξία εδραιώθηκε με την ελληνική νομική εταιρεία Μαχάς & Συνεργάτες και σηματοδοτεί την έλευση ενός ακόμα κινεζικού ομίλου στη χώρα. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης, σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία μεγάλου αριθμού Ελλήνων και Κινέζων οικονομικών και νομικών παραγόντων και αξιωματούχων.

Ο Global Managing Partner της Yingke Law Firm και ο επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας, Πέτρος Μαχάς, αναφέρθηκαν στις ευκαιρίες που δημιουργεί η εν λόγω κίνησή τους στην προώθηση της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Σημειώνεται πως η Yingke Law Firm είναι η μεγαλύτερη νομική εταιρεία της Κίνας με οικονομικά μεγέθη ανάλογα των μεγαλύτερων αμερικανικών και ανθρώπινο δυναμικό που περιλαμβάνει περισσότερους από 4.000 δικηγόρους. Διαθέτει γραφεία στα 25 μεγαλύτερα μητροπολιτικά και οικονομικά κέντρα της Κίνας, αλλά και δεκάδες ακόμα σε καίριες τοποθεσίες διεθνώς.

Στην ευρύτερη περιφέρεια όπου εντάσσεται η Ελλάδα, η Yingke έχει ήδη συγκροτήσει συνεργασίες με δικηγορικές εταιρείες σε Τουρκία, Ισραήλ, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Βέλγιο και Γερμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή