Τη στήριξη της 7ης Κοινότητας για ξενώνα μεταναστών ζητεί ο Καμίνης

Τη στήριξη της 7ης Κοινότητας για ξενώνα μεταναστών ζητεί ο Καμίνης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να δείξουν αλληλεγγύη ζήτησε από τους κατοίκους της 7ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηναίων, που αντιδρούν στην πρόταση λειτουργίας Ξενώνα Φιλοξενίας Μεταναστών στην περιοχή τους, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε ότι δεν μπορούμε να ζητάμε αλληλεγγύη από την Ε.Ε. και την ίδια στιγμή να μη δείχνουμε στο εσωτερικό της χώρας. «Αναφέρομαι στην ανισοβαρή επιβάρυνση που έχουν δεχτεί από αυξημένο αριθμό μεταναστών η 4η και η 6η Δημοτική Κοινότητα και την πρόταση του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστών να λειτουργήσει Ξενώνας Φιλοξενίας στην 7η Δημοτική Κοινότητα», διευκρίνισε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε επίσης ότι στον δήμο προβλέπεται να επιστρέψουν 390 δημοτικοί αστυνομικοί, ωστόσο παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι θα υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη για τη μεταφορά κονδυλίων για τη μισθοδοσία έως τέλος 2015, δεν έχει γίνει τίποτα. «Ο Δήμος Αθηναίων θα αναμένει μία ακόμη εβδομάδα, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα. Ειδάλλως θα προτείνω την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο» είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή