ΝΔ: Εκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση

ΝΔ: Εκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, συγκάλεσε εκτάκτως το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις εξελίξεις στο θέμα της διαπραγμάτευσης. Το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι, στα Κεντρικά γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού.

«Η διακοπή των διαπραγματεύσεων είναι μια πολύ κακή εξέλιξη. Η ρήξη δεν είναι λύση για κανέναν», τόνισε νωρίτερα σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Την ώρα που οι δανειστές τονίζουν πως περιμένουν τις προτάσεις της Αθήνας, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα πως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν διακοπεί, ο κ. Σαμαράς απευθύνει δραματική έκκληση στον κ. Τσίπρα προκειμένου να βρει λύση με τους εταίρους για το ελληνικό χρέος.

«Η ρήξη οδηγεί σε καταστροφή», συνεχίζει ο κ. Σαμαράς επιρρίπτοντας ευθύνες στον κ. Τσίπρα, το οποίο προτρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, έστω και την τελευταία στιγμή: 

«Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή