Τι μας παχαίνει το καλοκαίρι;

Τι μας παχαίνει το καλοκαίρι;

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν τρως θα παχύνεις ανεξαρτήτως εποχής, αλλά το καλοκαίρι οι πειρασμοί είναι περισσότεροι.

Εγώ το καλοκαίρι πάντα αδυνάτιζα αλλά τα τελευταία δύο χρόνια μάλλον μένω στα ίδια κιλά αντί να ξεπρήζομαι. Μπορεί τους καλοκαιρινούς μήνες να σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο επειδή έχω κι ένα μπικίνι να φορέσω, όμως οι πειρασμοί είναι περισσότεροι.

Δεν είναι μόνο τα παγωτά, τα παγωτίνια, τα σορμπέ και όλα τα δροσερά γλυκίσματα που τα βλέπεις παντού ακόμα κι αν κάνεις δύο βήματα μπροστά από την εξώπορτά σου. Είναι τα παγωμένα cocktails που –ναι, έχουν πολλές θερμίδες– είναι η ζέστη που δεν σου δίνει το καλύτερο κίνητρο για να πας στο γυμναστήριο, αλλά και όλα αυτά τα τραπεζάκια έξω στις πλατείες και στις παραλίες που σε κάνουν να μείνεις λίγο παραπάνω, να παραγγείλεις μια ποικιλία και ένα ποτό ακόμα. Για να μην πω ότι όταν ο ήλιος δύει τόσο αργά, σου δίνει περισσότερες ώρες για να… τρως!

Οι ρακέτες, το κολύμπι και όλα τα θαλάσσια σπορ που υποτίθεται ότι σε αδυνατίζουν το καλοκαίρι για τους περισσότερους κρατούν μόλις μια εβδομάδα, όσο δηλαδή διαρκούν οι διακοπές, ενώ τον περισσότερο χρόνο εξακολουθούν να κάθονται 8 ώρες σε ένα γραφείο αγκαλιά με το αιρκοντίσιον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή