Πρόσωπα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατ’ ευθείαν στο Νο1 των τσαρτ πέταξαν οι Muse με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Drones» στις αρχές του μήνα. Ο Ματ Μπέλαμι (φωτ.) και η παρέα του πραγματοποίησαν μια επιστροφή σε παλιότερα, πιο «ηλεκτρικά» μονοπάτια, μετά τις έντονες ορχηστρικές και ηλεκτρονικές επιρροές των δύο τελευταίων τους δίσκων. Εκτός αυτού, το «Drones», όπως φαίνεται και από τον συμβολικό του τίτλο, βάζει στο στόχαστρο πολιτικά ζητήματα, καθώς και θέματα ελευθερίας και ελέγχου, συναπαρτίζοντας τελικά ένα σύνολο το οποίο ξεχειλίζει από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

(…) Στη νέα σειρά «War Machine» που ετοιμάζεται για λογαριασμό του Netflix, θα πρωταγωνιστήσει ο Μπραντ Πιτ. Οπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, ο Αμερικανός ηθοποιός, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί για δεκάδες σειρές, πείστηκε τελικά να είναι ο επόμενος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ που περνά και στην τηλεόραση. Το «War Machine», που αναμένεται το 2017, περιγράφεται ως στρατιωτική κωμωδία και κατά τα φαινόμενα αποτελεί το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του πρωτοπόρου τηλεοπτικού δικτύου.

(…) Συνηθίζουμε να λέμε πως τα συνεχόμενα σίκουελ επιτυχημένων ταινιών τείνουν να κουράζουν και τελικά να απομακρύνουν το κοινό, αυτό όμως δεν ισχύει και στην περίπτωση μερικών πολύ επιτυχημένων franchise. Κάπως έτσι το «Jurrasic World», η τελευταία επιστροφή στο θρυλικό πάρκο δεινοσαύρων του Στίβεν Σπίλμπεργκ -αυτή τη φορά είναι στην παραγωγή- έσπασε για πρώτη φορά στην Ιστορία το φράγμα του μισού δισ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο του ανοίγματός του στις αίθουσες.

(…) Η μεγάλη επιστροφή -έστω και μερική- είναι γεγονός. Το BBC επιβεβαίωσε πως ο Τζέρεμι Κλάρκσον, βασικός παρουσιαστής του σόου αυτοκινήτων «Top Gear», επέστρεψε για να κάνει το voice over δύο επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν σύντομα από το βρετανικό κανάλι. Υπενθυμίζεται πως ο Κλάρκσον είχε απομακρυνθεί μετά τη βιαιοπραγία του σε βάρος ενός μέλους της παραγωγής τον περασμένο Μάρτιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή