Το πρώτο iMarketing Networking Day στο Divani Caravel

Το πρώτο iMarketing Networking Day στο Divani Caravel

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο Networking Day πραγματοποιεί την Τρίτη 23 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel το iMarketing Society, (http://www.imarketingsociety.org/), μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε με τη μορφή μη κερδοσκοπικού σωματείου, στα τέλη του 2014, ως κόμβος δικτύωσης και ανταλλαγής εμπειριών όσων ασχολούνται με το digital marketing.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο roof garden του ξενοδοχείου, αίθουσα Ορίζοντες και ώρα 19:00 – 22:00, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να συναντήσουν επαγγελματίες του χώρου, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να μοιραστούν ιδέες, να γνωρίσουν και να συζητήσουν με συναδέλφους αλλά και να συνάψουν συνεργασίες.

Το απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου οικοσυστήματος του digital marketing, όπως brands, agencies, free-lancers, publishers, media, developers, designers, στελέχη marketing & ΙΤ και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται περισσότερο ή λιγότερο άμεσα στο χώρο.

Ειδικότερα, ως η πρώτη συνάντηση networking, η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και όχι αποκλειστικά στα μέλη του iMarketing Society και έχει ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι όσοι παρευρεθούν στη συνάντηση είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους τις επαγγελματικές τους κάρτες και επιπλέον την ίδια ημέρα θα πραγματοποιούνται εγγραφές.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του iMarketing Society: www.imarketingsociety.org/events/51-το-πρώτο-networking-day-στο-caravel-hotel

Τέλος, με δεδομένη τη μεταφορά του συνεδρίου e-business & social media world στις 15 Σεπτεμβρίου, το iMarketing Society ανακοινώνει την επόμενη εκδήλωσή του εκείνη την ημερομηνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή