Καλοκαιρινή ενέργεια επιστροφής χρημάτων από την Canon

Καλοκαιρινή ενέργεια επιστροφής χρημάτων από την Canon

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Canon, ηγετική εταιρεία παροχής λύσεων στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης και εκτύπωσης σε παγκόσμια κλίμακα, προσφέρει στους καταναλωτές κάτι ξεχωριστό φέτος το καλοκαίρι με επιστροφή χρημάτων σε επιλεγμένα προϊόντα Canon, όπως φωτογραφικές μηχανές DSLR, φακοί, φλας, εκτυπωτές Selphy, πολυμηχανήματα inkjet, compact φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Είτε αναζητούν το τέλειο δώρο, είτε ένα νέο κομμάτι στο φωτογραφικό κιτ τους, είτε μια νέα φωτογραφική μηχανή για την αποτύπωση των καλοκαιριών στιγμών και τοπίων, τώρα μπορούν με επιστροφή χρημάτων.

Η προωθητική ενέργεια διαρκεί από τις 15 Μάϊου 2015 έως την 31 Ιουλίου 2015 για τα επιλέξιμα προϊόντα που αγοράστηκαν στην Ελλάδα. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια είναι εθελοντική και για να λάβουν μέρος οι καταναλωτές πρέπει να αποδεχθούν ορισμένους όρους, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στο www.canoncashback.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή